Skip to main content

F.A.Q.

Waarom moet ik verzendkosten betalen?

Een boek dat je online koopt wordt stevig verpakt, weggebracht voor verzending en aan huis geleverd. Dit brengt een aanzienlijke kost met zich mee. At Home Publishers werkt waar mogelijk met betrouwbare partners om misbruik van onderaannemers-transporteurs te vermijden. Verzendingen gebeuren binnen de week na betaling. Ben je niet thuis voor de levering, dan ontvang je een bericht in de brievenbus met de informatie over je afhaalpunt. Ga je pakket zeker tijdig afhalen, een tweede zending brengt nieuwe + extra verzendkosten met zich mee.

Waarom moet ik betalen voor ontvangst?

De aankopen op deze webshop gaan over relatief lage bedragen. Voorafbetaling vermijdt onnodige administratieve handelingen, schriftelijke opvolging bij niet-betaling, vergetelheden en misverstanden. Bij elke bestelling ontvang je een factuur als particulier, zelfstandige of bedrijf.

Waarom worden boeken per pakket van 5 stuks verkocht?

Voor gepubliceerde architecten zijn onze uitgaves de gedroomde visitekaartjes en ze pakken er dan ook graag mee uit. Vaak delen alle medewerkers in de publicatie, maar ook bij klanten en andere relaties wordt er graag mee uitgepakt. Sommige architectenbureaus kopen een pakket aan om boeken mee te kunnen geven aan mogelijke klanten, die daar dan hun voorkeuren in kunnen aanduiden. Dat geeft een coherenter beeld dan doorsnee (online) moodboards waar onbewust stijlen in gemixt worden.

Waarom een boek kopen als de woningen online staan?

De woningen in de recentste boeken worden maar met mondjesmaat online gepubliceerd. Sommige projecten zijn pas over één tot twee jaar aan de beurt of zelfs nooit, wanneer er bijvoorbeeld beperkingen zijn op de rechten van fotografie of op vraag van de bewoners of de ontwerpers. Onze online media zijn een leuke extensie op onze boeken, maar kunnen ze niet vervangen.