Skip to main content

Retourbeleid Entrr Webshop

 
Wenst u een bestelling retour te sturen, dan kunt u deze tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Na annulering heeft u 7 dagen om uw product retour te sturen in de oorspronkelijke staat en stevig (her)verpakt. De verzendkosten ven de retourzending zijn voor uw rekening. Raadpleeg voor exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Retours dienen te worden verzonden naar At Home Publishers, WillemII-straat 25, B-3900 Pelt (België), Annuleringen dienen te worden gemeld aan frank@entrr.be. Binnen de 14 dagen na ontvangst van de onbeschadigde goederen van de geretourneerde bestelling betalen wij U het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug.

Mocht het product door welke oorzaak dan ook beschadigd geretourneerd worden, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via frank@entrr.be. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.